miercuri, 10 septembrie 2014

Hangout Music presents: Bedroom Sessions - PseudubAşa cum ne-am obişnuit deja, săptămâna aceasta,  joi 11 Septembrie 2014, între orele 20:00-22:00, va avea loc următoarea ediţie "Bedroom Sessions", de data aceasta invitatul special fiind Pseudub.
Pseudub sau Liviu, este miner venit din underground, plin de bass în timpane şi cu degetele bătătorite de la knoburi. A intrat în contact pentru prima dată cu sunetele utilajelor electronice în anul 2006 la exploatarea urbană din oraşul natal, Galaţi.
De-a lungul timpului a împărţit scena cu artişti locali dar şi internaţional cum ar fi : Joker, Mad Professor, Wilkinson, Paul SG, Tantrum Desire şi timp de aproximativ 2 ani a fost host-ul emisiunii StepIn Session, găzduita de Groove ON Radio.
În prezent este membru NuDoarBas, unde împreună cu Fane susţine muzica electronică şi în paralel lucrează la un proiect personal intitulat Din Sub.

Livestream-urile pot fi vizionate pe website-ul www.hangoutmusic.ro, iar ediţiile trecute le găsiţi pe www.vimeo.com/hangoutmusicltd .
Hangout Music este un label independent de drum&bass fondat în anul 2013. Proiectul şi-a pus bazele la Casa de pe Chei unde şi-a desfăşurat activitatea până în 2014. În prezent, Hangout Music activează online prin emisiunea Bedroom Sessions, un proiect prin care se doreşte crearea unui cadru de promovare pentru artiştii români de bass music.

Aflaţi mai multe despre Hangout Music pe:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Îţi mulţumim pentru susţinerea comunităţii
×
blogger tipsblogger templatesWidget