luni, 25 august 2014

Slimy - On the bus (Original Mix)

Mai este doar o zi până când cartierul va vibra şi vecinii vor turba deoarece este.... "Sesiune în dormitor" ! Sau mai pe "româneşte", "Bedroom Sessions Livestream" cu artistul despre care am vorbit zilele trecute, Mighty Boogie şi Slimy aka Calin Andrei, unul dintre fondatorii Hangout Music.
Despre Andrei putem spune că a urcat pe scena drum&bass în 2010, când a făcut primii paşi şi a atins butoanele primei sale console, urmând ca în 2011 să apară sub numele de Slimy, ca rezident alături de Brusten la Cool Cat. Dupa puţin timp, palmaresul artistului s-a completat cu o serie de  apariţii alături de nume precum Kevlar, Dudawles, Tremour, Archer (Inward String), Elusive Beats, Fane şi Weapons Grade, precum şi cu ediţia 2012 - Street Delivery.
Pe lângă toate aceste petreceri susţinute pe ritmuri de dnb, Slimy a fost prezent şi în mediul online, în cunoscutele emisiuni radio precum "Muzik Radio Show - Radio3net", "StepIN Sessions - GrooveON Radio" şi "Generaţia Verde - Radio3net".
Sfârşitul anului 2013 este momentul în care Andrei, împreună cu Alex, pun bazele Hangout Music, un label independent de drum&bass care urmăreşte susţinerea scenei locale, precum şi a artiştilor.
Odată cu lansarea Hangout Music, artistul român îşi lansează şi prima producţie, moment ce a marcat debutul acestuia în producţia muzicală.
În prezent însă, Slimy este gazda emisiunii "Hangout Music - Bedroom Sessions Livestreams" şi lucrează cu spor şi inspiraţie la primul său EP.
În încheiere, vom asculta primul set înregistrat cu 3 ani în urmă, un set în care DJ-ul crede că "a prins esenţa dnb-ului, energia şi good vibe-ul". Se pare că a cam reuşit :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Îţi mulţumim pentru susţinerea comunităţii
×
blogger tipsblogger templatesWidget