marți, 15 iulie 2014

Brusten - Wildd

Apropiindu-ne cu paşi repezi de evenimentul Zeds Dead de pe 19 Iulie din Fusion Arena, organizat de Basswise Crew, ar fi esenţial să ştim şi cine va încinge atmosfera înainte de a-i vedea la butoane pe cei doi DJ canadieni.
Unul dintre românii din line-up este astfel Brusten, producător de beat-uri din nenumărate stiluri, maestru de drum&bass şi un DJ care îşi condimentează seturile cu cele mai picante sunete de dubstep, downtempo, hip hop sau future bass.
Uitându-ne o clipă în spatele artistului, observăm un trecut plin de activitatea, în care s-a făcut remarcat prin show-uri alături de Mistabishi, Dub Fx şi Stanton Warriors, 2 releasuri la Bass Turbat şi un EP în Estonia ( ascultă Moon EP ), timp în care producţiile sale s-au făcut auzite până în difuzoarele radioului datorită emisiunii Zona Liberă (Radio Guerilla).
Fiind într-o continuă explorare muzicală, cel mai important proiect al lui Brusten, alături de colegul său Tremor, este conceptul Muzik Radio Show, o serie de video-podcasturi ce pot fi urmărite live pe canalul de Youtube, sau pe site-ul acestora. (http://www.radio3net.ro/ )
La evenimentul de sâmbătă, 19 Iulie, Brusten va progresa alături de Remember Me şi Dropdread printr-un set care va arăta celor de la Zeds Dead ca în România se ascultă doar muzică bună !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Îţi mulţumim pentru susţinerea comunităţii
×
blogger tipsblogger templatesWidget