marți, 8 aprilie 2014

Albert Steinmacher - Spring Break mix 9 ( April 2014 )

Muzica techno a apărut pentru prima dată în jurul anului 1980, în Detroit şi Berlin, având influenţe electronice, new-wave şi funk, dar şi tematice populare din cultura americană industrială din perioada războiului rece. Mai târziu în 1990, au apărut pe plan global, o serie de subgenuri, mai mult sau mai puţin legate de genul apărut iniţial în Detroit.

În ziua de astăzi, deşi criticii şi amatorii genului evita să folosească termenul de techno, datorită temerii de posibila asimilare cu restul genurilor înrudite, dar diferite, în România lucrurile stau puţin diferit. Pentru a desemna orice formă de muzică electronică, deseori cuvântul techno este folosit de către DJ şi producători, soarta împărţită cu "electro" şi "house".

Cu toate acestea, Albert Steinmacher, romanul candidat la Burn Residency 2014, are o altă părere; după ce ne-a prezentat acum puţin timp o producţie demnă de Ibiza ( se poate asculta aici ) , azi ne spune că techno este muzica ce îi oferă cea mai mare încredere şi că ritmul pe care il iubim nu se întrerupe nici o dată.

    "Bassul elegant şi detaliile organice, percusive, mă fac să vreau mai mult"

Ultimul său gig, relatează cu adevărat ceea ce muzica techno transmite, iar noi va spunem aici mai multe despre el. Enjoy the rhythm !Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Îţi mulţumim pentru susţinerea comunităţii
×
blogger tipsblogger templatesWidget