sâmbătă, 1 februarie 2014

STREET HEROES Cool As Ice Part 2 - M.O.P. live - fueled by burn Public


STREET HEROES a ajuns la Ediția a 9-a a Celui mai Cool Festival de Cultură Urbană din România și dă startul la 24 h de distracție continuă! 8 FEBRUARIE 2014

◆ ◆ ◆

So skaters, rollers, bikers, ballers, bboys, sugar babes, swaggers, writers, artists, stylers, performers, but mostly, Juniors get ready to enter crème de la crème Street Heroes zone.

Pe 8 februarie începând cu ora 10:00 a.m. sunteți invitați la Turbohalle pentru a va delecta cu cel mai energizant mix de cultură urbană: muzică, sporturi extreme, breakdance, streetball, graffiti, lifestyle și street wear mixat 24 de ore fără oprire.

Așa cum v-ați obișnuit, a 9-a ediție vine cu un format fresh, plin de acțiune. După ce au construit rampe, pereți de graffiti, au decorat bowl-ul din parcul Tineretului, au construit un skatepark indoor la Turbohalle, au mers în delegație la Cluj la festivalul Electric Castle unde au construit un spot urban de 300 m2 cu skatepark și pereți de graffiti și un skatepark în centrul unui monument istoric, Arenele Romane, STREET HEROES se mută la Turbohalle.

STREET HEROES Cool as Ice 2 se desfășoară într-un setup nou, cu o sală dedicată sportului extrem, o alta pentru entertainment și cea de-a treia pentru artă. Pe 8 februarie la Turbohalle se aleg cele mai cool tinere talente care se califică automat în semifinala din vară. Calificările încep devreme și ziua continuă cu sporturi extreme, bboy, streetball și gaming. Imaginează-ți cum ar fi să intri într-un playground cu 5 dintre cele mai tari sporturi urbane, 3 setup-uri diferite și o zonă de jocuri în care să te întâlnești cu cei mai buni prieteni și să rămâneți uimiți de trick-urile pe care le fac supraomuleții concurenți.

Seara petrecem în stil Street Heroes. Începând cu ora 22:00 cei mai badass eroi vor fi prezenți pe scena din sala muzicală. După o zi victorioasă, plină de trick-uri spectaculoase, toți supereroii urbani se adună și încep o noapte delicioasă plină de acțiune și distracție. Rețeta muzicală secretă superhot.

Mash Out Pose (M.O.P.) vin pentru prima data în România, ocazie cu care promit să zguduie pereții fostei fabrici care găzduiește evenimentul, împreună cu Massappeals și Jikay (All Trap Music). Artiștii locali care vor urca pe scenă Street Heroes Cool as Ice 2 sunt raku, Haarp Cord, CTC, Bass Turbat (Dru Klein, Unloka, Hardplay) și sunt gata să apese play la 24h de distracție fără limite.

Așadar, fii sigur că începi în forță noul an și participă la cel mai mare spectacol de cultură urbană din România! 8 februarie, Turbohalle.

◆ ◆ ◆

INFORMATII

◆ COMPETITII

*https://www.facebook.com/notes/street-heroes/competitii-street-heroes-cool-as-ice-part-2/733799433297587

*link download document propria raspundere: https://www.facebook.com/notes/street-heroes/declaratie-de-asumare-a-riscului-si-raspunderii-2014/731846506826213

*poza video logo street heroes competitii:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=734198069924390&set=a.729298577081006.1073741866.132811100063093&type=3&theater

*emailurile de inscriere trebuie sa contina toate datele cerute la fiecare disciplina altfel nu vor fi luate in considerare cand se va face selectia lor.

*Street Heroes Cool As Ice Part 2 este o editie dedicata amatorilor de sporturi urbane.

◆ ACCES

15 ron pentru persoanele care ajung mai devreme de ora 16:00
30 ron pentru persoanele care ajung mai devreme de ora 22:00
45 ron pentru persoanele care ajung mai tarziu de ora 22:00

- Bratarile se gasesc exclusiv la intrare.
- Biletele de 15 ron contin numai intrarea initiala. La prima iesire bratara se taie si pentru a intra din nou trebuie achizitionata o noua intrare la pretul afisat mai sus, in functie de ora. (exceptie fac participantii la probele sportive care au permisa o singura iesire.)
- Biletele de 30 ron si 45 ron contin o singura iesire permisa
- In cadrul festivalului este interzisa vanzarea de bauturi alcoolice persoanelor sub 18 ani.
- Vor fi amenajate & semnalizate ca atare 2 tipuri de baruri in interiorul salii Turbohalle:
1. bar adresat persoanelor cu varsta peste 18 ani unde se pot cumpara bauturi alcoolice, prezentand actului de identitate personalului barului, pentru a face dovada varstei
2. bar adresat persoanelor cu varsta sub 18 ani unde nu se vor vinde bauturi alcoolice, ci doar apa, racoritoare si mancare
- Personalului barului ii este permis sa solicite actul de identitate celui care doreste sa cumpere bauturi alcoolice de la bar, inainte de a-i oferi produsul comandat
- Organizatorii evenimentului isi rezerva dreptul sa interzica accesul in locatie persoanelor aflate in stare de ebrietate, chiar daca aceste persoane au bilet de acces la festival.
- In interiorul festivalului, in orice zona a sa, se vor face controale regulate iar persoanele aflate sub avansata stare de ebrietate (indiferent de varsta) vor fi scoase din locatie, pentru a nu crea neplaceri celorlalti.
- Nu se permite intrarea in locatie cu produse alimentare sau lichide, de orice fel.
- Nu se permite intrarea in locatie cu arme sau obiecte vatamatoare.
- Nu se permite intrarea in locatie cu markere sau spray-uri.


◆ Acreditari
- fotografii semi-profesioniști și profesioniști pot solicita o acreditare pentru a prelua imagini sau pentru a scrie ulterior recenzii la adresa de email simona@streetheroes.ro (cu titlul ACREDITARE). emailul trebuie sa contina nume, varsta si portofoliu.
- acreditarea nu garantează accesul în spatele scenei. Numai fotografii profesioniști sau cu badge de presă de la publicația/site-ul pe care îl reprezintă au permisiunea de a intra in backstage.
- acreditarea reprezintă solicitarea organizatorului de a primi ulterior materialele realizate, în schimbul acordării accesului gratuit pe tot parcursul festivalului.
- termenul limită pentru primirea și confirmarea solicitărilor este 3 februarie 2014

◆ ◆ ◆

◆ Street Heroes este un eveniment prezentat de OllieGang Shop, fueled by burn Energy.
◆ Parteneri Media: Sapteseri.ro, Bravonet.ro, Trilulilu.ro, KissFM, Urban.ro, Vice, Sub25.ro, Zonga, metropotam.ro, cooltivator.ro, F64, tattooit.ro, HipHopNews.ro, HipHopLive.ro, Studentie.ro, Cinemagia, Bestmusic.ro, Tpu.ro, FreeRider.ro, musicaddict.ro, Orasul Meu, Mixtopia, GSP.ro, Scienceworld.ro, Teen Press, Bronews, Blacksheepsound.ro, Hipmag, Vinsieu.ro, Dirtbike.ro, Ziarul Ring, RegieLive.ro, 10lucruri.ro, clopotel.ro, Rol.ro, getlokal.ro, liberinmiscare.ro, Creative Monkeyz, suburbanmagazine.ro, Sport Total Fm, SportlaTV.ro, computergames.ro, read-my-mind.ro, styles.ro, findsports.ro, TV CITY, apropo.ro, decatorevista, anyplace.ro, iconcert.ro, FRB.ro s.a.
◆ Alți parteneri: Defence, Montana, Carhartt, Supra, Krew, Fallen, DVS

 
Îţi mulţumim pentru susţinerea comunităţii
×
blogger tipsblogger templatesWidget