joi, 3 octombrie 2013

Despre noi


Blog-ul "Romanian Electronic Community" (Comunitatea de Muzică Electronică din România) a fost creat la finalul lui 2013, pentru a uni pe toti cei care au pasiunea, inspirația si talentul de a produce de la cele mai simple până la cele mai complexe instrumentale si sunete, precum si pe cei care sunt posedați și atrași de forțele pupitrului de DJ.

Datorită faptului ca suntem foarte mulți in această țărișoară cu talente deosebite in muzica digitală, și fiecare in parte incearcăm să ajungem undeva acolo sus, o comunitate in care să ne unim cunoștințele și ideile este tot ceea ce avem nevoie pentru a ne face auziți, și pentru ajunge acolo unde ne dorim.

Astfel REC24 este locul unde vocile noastre devin auzite, talentele devin materializate, iar audiența românească își va schimba total părerea față de ceea ce se aude in difuzoare si vor stii ca românii fac cea mai bună muzică!

Așa că fac un apel național la fiecare artist care dorește ca operele sale muzicale, incepând de la instrumentale si pana la gig-uri, sa fie apreciate, precum si la tot publicul ascultător de muzică electronică, să se alature comunitatii, și impreună să ridicăm muzica românească din sclavia comercialului !

Suntem gata să-i dăm volum! Tu?

Îţi mulţumim pentru susţinerea comunităţii
×
blogger tipsblogger templatesWidget